Teraszburkolat.net - ismerje meg teraszburkolat típusainkat. Fa teraszburkolat, UPM teraszburkolat és Bonobo bambusz-műanyag teraszburkolat min?ségi alapanyagokból.
Teraszburkolat.net főoldal
 
Teraszburkolat kalkulátor   Ajánlatkérő űrlap   Kapcsolat   Kapcsolatfelvétel
Betűméret növel / csökken

Nyitoldal / Kerámia teraszburkolat / Teraszburkolat ismertető

Kerámia hidegburkolat ismertető

 


A valódi fa, illetve a fa-műanyag kompozit teraszburkolatok mellett egyre nagyobb teret hódít a fahatású kerámia hidegburkolat. A modern gépeknek, illetve a TermoJet technológiának köszönhetően napjainkban e prémiumkategóriás hidegburkolat megszólalásig hasonlít a fára. Bel- és kültérre is lerakható, mert ezek a hidegburkolatok fagyállók, szakszerű és gondos telepítés esetén nem fagynak fel. A valódi fával ellentétben semmilyen kezelést és karbantartást nem igényel, tisztítása egyszerű és higiénikus, mert nincsenek párnafák, melyek között (a burkolat alatt) összegyűlhetne a szennyeződés.
Több spanyol gyártó (pl. Porcelanite DOS, Codicer, Ceramica Gomez) számos típusának különböző színei közül választhatnak megrendelőink. A fennt említett TermoJet technológia eredménye, hogy a hidegburkolatok felületén a faerezet többféle, növelve így a természetes hatást.
Medencék és vízpartok mellé a speciális csúszásmentes felületű kivitelt ajánljuk.

Bővebb információért kérjük, keresse fel bemutatótermünket, ahol élőben is megtekinthető néhány hidegburkolat típus. Kérjük vegyék figyelembe, hogy cégünk több, nemzetközileg elismert nagyon széles termékpalettával rendelkező spanyol csempe- és padlólapgyártó cég teljes kínálatával kereskedik, azonban cégünk telephelyén a széles kínálat miatt mindössze néhány hidegburkolat mintája tekinthető meg.

 

 

 


Kerámia hidegburkolat fotók


 

 

 

 

 

 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép