Teraszburkolat.net - ismerje meg teraszburkolat típusainkat. Fa teraszburkolat, UPM teraszburkolat és Bonobo bambusz-műanyag teraszburkolat min?ségi alapanyagokból.
Teraszburkolat.net főoldal
 
Teraszburkolat kalkulátor   Ajánlatkérő űrlap   Kapcsolat   Kapcsolatfelvétel
Betűméret növel / csökken

Nyitoldal / Bonobo WPC teraszburkolat / WPC teraszburkolat telepítési útmutató

Bonobo WPC teraszburkolat telepítési útmutató

 


A WPC teraszburkolat telepítése a többi teraszburkolathoz hasonló szaktudást igényli. Minden esetben fontos a párnafák közti távolság és az, hogy a hordozó felület egyenletes, ugyanakkor kissé lejtős legyen.

A WPC teraszburkolat telepítése előtt minden esetben győződjünk meg arról, hogy a hordozó felület megfelelően szilárd, egyenletes és enyhén lejtős. Az alátét párnafákat 35 centiméterenként kell kiosztani. A WPC teraszburkolat párnafáit rozsdamentes rögzítőegységgel és a hozzá tartozó csavarokkal, illetve műanyag tiplikkel kell a hordozó felülethez csavarozni. A WPC teraszburkolat járófelületénél az első és az utolsó padlólapot a széleken csavarral rögzítjük, míg a többi lapnál a rozsdamentes acél rögzítőelemet helyezzük a padló nútjába, majd csavarozzuk a párnafára. Fontos, hogy a párnafák felső síkja egyenletes és enyhén lejtős legyen.
A WPC teraszburkolat járófelületeit kizárólag az általunk forgalmazott rozsdamentes acél rögzítő elemekkel szabad rögzíteni a párnafákhoz. Az elemek közötti hézag 5-10 mm között legyen. Csavarozás után a rögzítő elem nagy szilárdsággal rögzíti a párnafákhoz a járófelületet, ezért a hézagok beállítása ezután már nem lehetséges. A WPC teraszburkolat párnafái közötti tér
20 mm vastagságban feltölthető apró mosott kaviccsal vagy tiszta zúzott kővel.

Az alábbi linkre kattintva letöltheti a WPC teraszburkolat használati és karbantartási útmutatóját:

Bonobo WPC teraszburkolat használati és karbantartási útmutató (pdf formátum, 46 KB)

 

 

 

 

WPC teraszburkolat - párnafa rögzítés WPC teraszburkolat - járófelület rögzítés

 

 

 

 


 

 

teraszburkolat.net - Merre tovább?

 

 

 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép