Teraszburkolat.net - ismerje meg teraszburkolat típusainkat. Fa teraszburkolat, UPM teraszburkolat és Bonobo bambusz-műanyag teraszburkolat min?ségi alapanyagokból.
Teraszburkolat.net főoldal
 
Teraszburkolat kalkulátor   Ajánlatkérő űrlap   Kapcsolat   Kapcsolatfelvétel
Betűméret növel / csökken

Nyitoldal / UPM teraszburkolat / Fa-műanyag teraszburkolat ismertető

Fa-műanyag teraszburkolat ismertető

 

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY!


UPM fa-műanyag teraszburkolatok 20 m2 feletti lekötés esetén 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg.
Bővebb információt a kedvezmény igénybevételének feltételeiről és a készletállapotról elérhetőségeinken kaphat.

 

 

A fa-műanyag teraszburkolat jellemzői


UPM teraszburkolat - nyitott teraszA fa-műanyag teraszburkolat anyagának gyártásához főként válogatott farostokat és műanyag polimereket használnak fel, mely alapanyagok egyébként a szeméttelepre vagy a szemétégetőbe kerülnének. Teljesen környezetbarát, mert nem tartalmaz káros vegyi anyagokat (pl. klórt), s maga a fa-teraszburkolat teraszburkolat is újrahasznosítható.
A fa-műanyag teraszburkolat különleges tulajdonságainak köszönhetően egész évben ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, gombáknak és rovaroknak. Kopásálló, nem szálkásodik. A fa-műanyag teraszburkolat felszíne nem válik csúszóssá a nagy esőzések idején sem, s mivel kifejlesztése Finnországban történt, ellenáll a hónak és a jégnek is.

 A fa-műanyag teraszburkolat karbantartása

A rendszeres tisztításon kívül a fa-műanyag teraszburkolat esetében nincs szükség egyéb karbantartásra (csiszolásra, pácolásra, lakkozásra). Hosszabb idő után sem veszít szépségéből, legfeljebb pár árnyalattal világosodhat. Ez a színtartóság abból adódik, hogy a fa-műanyag teraszburkolat nem tartalmaz lignint, ami a napsugárzás hatására beszürkül.
 

A fa-műanyag teraszburkolat szerkezete

A fa-műanyag teraszburkolat szerkezete üreges, ezért a profilok szilárdak és mégis könnyűek, kezelésük rendkívül egyszerű.
Ez a szerkezet lehetővé teszi rejtett rögzítések kialakítását és az esetleges elektromos vezetékek elvezetését a fa-műanyag teraszburkolat profiljának üregeiben.
 

A fa-műanyag teraszburkolat összeszerelése

A fa-műanyag teraszburkolat összeszerelési rendszere gyors, egyszerű és tökéletes eredményt biztosít annak is aki klasszikus megjelenésre vágyik és annak is, aki összetettebb kialakítást képzelt el. A fa-műanyag teraszburkolat profiljaiban nincsenek csomók és egyéb hibák és a méretek is azonosak, így telepítéskor kevesebb hulladék keletkezik. A telepítéshez a hagyományos famegmunkáló eszközökön (fűrész, fúró, elektromos csavarozó) kívül más speciális szerszámra nincs szükség.
 


Fa-műanyag teraszburkolat fotógaléria

 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép